Returpolicy

Översikt

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning. Du måste kunna uppvisa kvitto eller annat bevis för din inbetalning.

Vid återbetalning stoppas din tillgång till länkarna. Nedladdat arbetsmaterial får du behålla. Presentkort är undantagna från att returneras.

Återbetalningar

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

Försenade eller saknade återbetalningar

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt. Kontakta sedan din bank. Det är ofta en viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs.

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, kontakta oss på info@uppbyggandesystem.se

Endast ordinarie prissatta varor kan återbetalas. Reavaror kan inte återbetalas.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på info@uppbyggandesystem.se för frågor relaterade till återbetalningar och returer.

Shopping cart0
Det finns inga produkter i varukorgen!