Om vår webbkurs

Grundkurs: Uppbyggande system

Syfte & mål med kursen

Vi vill att fler ska få tillgång till våra gemensamma erfarenheter och kunskap om hur man kan träna hästen uppbyggande på ett skonsamt sätt. En webbkurs gör detta möjligt.

Vår grundkurs i det uppbyggande systemet ger dig en bas att utgå ifrån när du ska träna din häst. Det handlar om att sätta mål, analysera vad du och din häst behöver för att nå målet, ta fram en träningsplan som du utvärderar regelbundet. 

När du har gått igenom kursen har du tagit det första steget i Uppbyggande system. Nästa steg blir att jobba konsekvent enligt din plan och involvera personerna du har i ditt team.

Webbkursen kostar 1 495 kr och du har tillgång till den i sex månader. Under denna period kan du även ställa frågor om allt du undrar över via mejl. 

Kursens innehåll

Först går vi igenom grundstenarna i Uppbyggande system:

  • Sätt mål
  • Analysera
  • Träningsplan
  • Utvärdera

Sen går vi igenom innehåll och upplägg av träningsplanen. Teori varvas med filmade exempel på uppbyggande övningar:

  • Tre grundpelare (styrka, koordination, kondition)
  • Uppbyggande intervall, varför det fungerar
  • Exempel på uppbyggande övningar, tömkörning och ridning
  • Exempel på träningsprogram
  • Hur du kan dokumentera och följa upp
  • Ditt dreamteam

Du har tillgång till kursen i sex månader efter köp då du också kan mejla frågor – hur många du vill – till oss. Du har även möjlighet att köpa en privat online-konsultation med Pia & Susanne. 

Så här går du igenom kursen

Webbkursen fungerar på dator, surfplatta och i mobilen, men vårt tips är att du ser kursen på dator.

När du har köpt din kurs får du inloggningsuppgifter till kursvideon och till arbetsmaterialet som du laddar ned som en pdf. Du kan inte ladda ned filmen utan du når den via vår kursportal. Du har tillgång till kursen i sex månader efter köp då du också kan mejla frågor till oss. Pris: 1 495 kr.

Skriv gärna ut pdf:en innan du börjar titta på videon. Då kan du följa med i kursen och samtidigt skriva egna anteckningar. Stoppa videon då och då för att fylla i arbetsmaterialet.

Vi råder dig att gå igenom kursen steg för steg, inte allt på en gång. Det är mycket information att ta in och du behöver även tid för att reflektera.

Köp din kurs i vår webbshop

Köp din Grundkurs  i Uppbyggande system i vår webbshop – Klicka här. Till höger ser du vår mycket komprimerade introduktionsvideo till grundkursen.

Har du frågor så kontakta oss gärna via kontaktformuläret eller via e-post info@uppbyggandesystem.se